Sport

Și-au luat o grijă…

 | 21 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Echipa de handbal a Energiei a dat o nouă demonstrație de lipsă de respect față de proprii suporteri și a cedat lamentabil în optimile de finală ale Cupei României, scor 24-30 (131-13), în fața Dunării Călărași.
Deși Aihan Omer nu s-a putut baza pe serviciile lui Șania, Dunărea Călărași a avut șansa de a beneficia de un adversar care parcă nu și-a dorit să meargă mai departe. Trupa lui Bozo Rudic a jucat handbal la un nivel mediu în prima repriză și la nivel submediocru în cea de-a doua. În minutul 44 Energia conducea pe tabelă, scor 21-20, dar au venit patru goluri consecutive ale oaspeților.
Meciul s-a încheiat cu altă serie de patru goluri ale echipei din Călărași, iar Energia a marcat doar trei goluri în 16 minute, ceea ce a condus și la această diferență mare cu care partida s-a încheiat, scor 24-30.
La finalul ultimului meci din 2015, antrenorul Bozo Rudic a caracterizat jocul ca un dezastru și a mărturisit că s-a lăsat păcălit de unii jucători de a căror valoare s-a lămurit acum: “A fost un dezastru pentru noi. Nu mă așteptam la așa ceva. Dacă este să pierzi, nu este o problemă că pierzi, problema este modul în care pierzi meciul. Sunt dezamăgit foarte tare. Jucătorii au arătat că pot mai mult, dar la acest meci a fost lipsă din partea lor față de munca lor, față de antrenori, față de adversar și față de spectatori. La meciul Turda au jucat foarte bine, apărare-atac, dar ce au făcut în acest meci, nu cred că este normal. Ultimele zece minute au fost rușinoase pentru mine. Am văzut oameni plecând din sală, iar mie îmi venea să intru în parchet. Mi-a fost rușine. Poate și eu am greșit. Eu întotdeauna protejez jucătorii, consider că sunt ca și copiii mei, dar am văzut că unii m-au păcălit, nu au caracter. Le dai un deget și ei îți i-au toată mâna. Am vorbit deja cu jucătorii. I-am anunțat că voi lua niște măsuri. Poate vor fi și amenzi, în funcție de regulamentul de ordine interioară al clubului. Nu cred că vor pleca jucători, dar vom da amenzi și vom umbla la salarii”, a declarat antrenorul Energiei.
La distanță de doar o săptămână de jocul de campionat dintre cele două echipe, tehnicianul oaspeților, Aihan Omer, a declarat că partida de cupă era deschisă oricărui rezultat și că, pe undeva, rezultatul final este cam aspru față de ceea ce s-a întâmplat pe teren: „A fost un joc spectaculos. În cea mai mare parte a fost un meci echilibrat. Am reușit pe final să ne desprindem la mai multe goluri, după ce echipa gazdă a cedat. Rezultatul este unul mincinos. Diferența este prea mare, pentru că meciul a fost foarte echilibrat, iar noi am reuțit să înscriem pe final când echipa gazdă nu mai avea șanse. Mă bucur că am reușit să câștigăm și să mergem mai departe în Cupa României, o competiție spectaculoasă, în care oricine poate să câștige orice meci dacă joacă cu determinare”, a declarat antrenorul Dunării Călărași.
Cristi Constantinescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL