Ţacu şi Mihuţ, socri mici la aceeaşi nuntă

Fiica şoferului lui Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, Andra Mihuţ, şi-a pus sâmbătă pirostriile, evenimentul nefiind lipsit de detaliile importante legate de rochia miresei, de vestimentaţia mirelui ori de ţinutele deosebite ale numeroaselor domnişoare de onoare. Mireasa a fost condusă la altar de către tatăl ei, Gabriel Mihuţ, în timp ce mama acesteia îl avea alături pe actualul soţ, Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Gorj. Practic, fericitul eveniment s-a bucurat de doi socrii mici, Mihuţ şi Ţacu, care s-au zbătut, ambii deopotrivă, pentru ca mireasa să fie cu adevărat fericită în timpul marii petreceri organizate la restaurantul de pe Insuliţă.

nunta andra mihut (1)Nunta de sâmbătă a fost condimentată cu muzică de calitate, lume bună, ţinute scumpe şi chiar cu momente filmate cu cei doi miri, proiectate în piscina luxosului spaţiu de agrement. Însă, până la petrecere, mireasa s-a fotografiat cu apropiaţii în cunoscutele locaţii din Târgu-Jiu, vremea fiind excelentă pentru poze. De altfel, mirii aveau ce arăta, fiind tineri şi frumoşi şi gata pregătiţi de viaţa de familie.

nunta andra mihut (4)Meniu deosebit, atmosferă excelentă
Petrecerea s-a bucurat de peste 500 de invitaţi, spun oaspeţii prezenţi la eveniment, părinţii miresei fiind destul de cunoscuţi în lumea bună a municipiului. nunta andra mihut (2)Pentru Gabi Mihuţ, socru mic, pe lista de invitaţi s-au aflat şefi de instituţii publice, primari şi alţi numeroşi aleşi locali din sfera Puterii de la nivelul judeţului Gorj. Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru au fost doar doi dintre oaspeţii de seamă ai evenimentului, de la care nu au lipsit şefi de deconcentrate cum ar fi Ion Iliuţă, recent numit într-o funcţie de şef serviciu la nivelul Direcţiei Sanitar-Veterinare Gorj.

nunta andra mihut (6)Numeroşi primari şi consilieri locali, însoţiţi de soţii, au completat lista oaspeţilor, dar nu au lipsit afacerişti şi numeroşi funcţionari publici din Consiliul Judeţean, locul de muncă al lui Gabi Mihuţ, şi din Primăria Târgu-Jiu.
nunta andra mihut (5)Cei doi miri s-ar fi căsătorit însă civil în aprilie, ca acum să li se organizeze o nuntă fastuoasă care le va permite o lună de miere de cinci stele.
A.Stoica

nunta andra mihut (3)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here