Tânăr de 32 de ani, mort într-un accident rutier la Schela

Un tânăr de 32 de ani, din Bumbești-Jiu, și-a pierdut viața, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier produs în comuna Schela. Din cauza vitezei, bărbatul ar fi scăpat mașina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat. În autovehicul se aflau și doi pasageri, iar unul dintre ei, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit. Șoferul Cătălin Săndulescu a murit pe loc.

”Au rezultat două victime, una încarcerată, iar cealaltă a fost proiectată din autotururism pe carosabil. ISU Gorj a intervenit cu două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Județean Gorj cu o ambulanță. Asupra victimei care a fost proiectată din autoturism au fost efectuate manevre de resuscitare, însă medicii au declarat decesul. Cealaltă victimă a fost descarcerată și transportată la UPU Târgu-Jiu”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Tragedie și la Fărcășești
Un alt accident mortal a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Fărcășești. O femeie de 46 de ani și-a pierdut viața. Aceasta se afla pe motocicleta condusă de soțul său, în momentul în care bărbatul a încercat să evite un câine. ”Bărbatul de 53 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, cu soția sa, a evitat impactul cu un câine, iar femeia s-a dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, suferind leziuni grave. Aceasta a decedat la spital”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here