Tată și fiu, reținuți după scandal în plină stradă, la Târgu-Jiu

Doi bărbați de 44 și 22 de ani, tată și fiu, dar și vecinul lor, în vârstă de 28 de ani, au ajuns duminică seara, în arestul Poliției Gorj, în urma unui scandal care a avut loc, vineri, pe o stradă din apropierea unui hotel din centrul municipiului Târgu-Jiu. Cei trei suspecți se întorceau de la petrecerea de Sfânta Maria, iar victima se afla în fața unui fast-food, cu mai mulți prieteni. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Angajata unei săli de jocuri a sunat la 112.

”Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o tânără de 25 de ani, despre faptul că pe strada Calea Eroilor a izbucnit un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe patrule de ordine publică care au constatat că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce se afla în faţa unui fast-food împreună cu mai mulţi prieteni, a fost abordat de trei bărbați de 22, 28 și 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care erau sub influența alcoolului, fiind agresat fizic de către aceștia, după care au fugit de la faţa locului. În urma evenimentului victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În continuarea cercetărilor, în baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei trei bărbați s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Unul dintre cei încătușați i-a înjurat, ieri, pe jurnaliștii care l-au întrebat de la ce a pornit altercația, iar tatăl său a declarat că este nevinovat.
Cei trei sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe. Ieri, aceștia au fost prezentați în fața magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here