Tiberiu Tătaru a revenit pe funcţia de şef centru la Suseni

De la începutul lunii decembrie, Tiberiu Tătaru a fost reîncadrat pe funcţia de şef centru la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă (C.Î.A.) Suseni. Atât conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, cât şi preşedintele Consiliului Judeţean, consideră că Tătaru va face treabă bună la Suseni.

După retragerea de la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru a revenit la Suseni. „La Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni avem o nouă conducere, din data de 1 decembrie 2017. Domnul Tiberiu Tătaru, fostul manager de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, s-a reîntors la vechiul loc de muncă. I-am făcut reîncadrarea cu 1 decembrie, dar la acest moment se află în concediu de odihnă. Sper să facem lucruri bune împreună!”, a confirmat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj este convins de faptul că Tiberiu Tătaru va avea o activitate bună la Suseni. „Domnul Tătaru avea contract aici şi a revenit pe post. Am încredere în el, pentru că a dovedit că poate fi un bun manager”, a menţionat Cosmin Popescu, preşedinte CJ Gorj.

Concurs la SJU pentru postul de manager
Postul lăsat liber de Tiberiu Tătaru, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu va fi scos la concurs în prima parte a anului viitor, actualmente acesta fiind ocupat, în interimat, de către Gigel Capotă. „Domnul Capotă a fost director financiar şi mi-am dorit ca şi cineva să continue activitatea la spital, fiind o perioadă de sfârşit de an, şi trebuie să asigurăm o bună funcţionalitate a spitalului. Concursul va fi în prima parte a anului viitor şi oricine poate participa la concurs, cu condiţia să îndeplinească toate condiţiile legale; regulamentul va fi aprobat în aceste zile şi va fi public”, a confirmat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here