Tragedie la Căpreni! Tânăr găsit spânzurat de un copac

Un tânăr de 31 de ani, din comuna Căpreni, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, de un copac din grădina casei sale. Acesta nu a lăsat un bilet de adio. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.
“Doamne, nu îmi vine să cred, de ce a ales el să facă asta, îmi pare foarte rău ne-ai lăsat în suflet o durere imensă, Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, este mesajul postat de unul dintre prietenii acestuia, pe Facebook. “A lucrat în localitate, la firma de canalizare, până în vară, la lucrarea care se execută la primărie, apoi a lucrat în alte locuri cu un frate al său, la case. Acum era acasă de sărbători, nu știu ce s-a întâmplat cu el de a luat această decizie. Ultima dată l-am întâlnit la o înmormântare, după accidentul acela. El era tot timpul în vervă. Nu stătea deloc. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu el. L-a sunat mama la telefon și nu a mai răspuns. Nici nu îmi vine să cred cum se poate așa ceva”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul comunei Căpreni.
Apropiații spun că bărbatul de 31 de ani a fost căsătorit, însă s-a despărțit de soția sa, în urmă cu aproximativ doi ani, fără însă să fi dat semne că ar fi fost afectat de această decizie.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here