Ultima Ora

A murit un fost jucător de la Pandurii

 | 09 octombrie 2016, 11:02 | 1 coment | 

Fotbalistul Maximiliano Giusti, în vârstă de 25 de ani, fost component al echipei Pandurii Târgu Jiu, a încetat din viaţă, aseară, în Argentina, într-un accident rutier, a anunţat clubul Velez Sarsfield.
Maximiliano Giusti a fost jucătorul clubului Velez Sarsfield din 2007, de la vârsta de 16 ani, până în 2014, când a fost achiziţionat de Pandurii Târgu Jiu. Argentinianul a fost legitimat la gruparea gorjeană doar câteva luni în 2014, iar apoi a ajuns în Peru, la Leon de Huanuco şi Universitario de Deportes, şi ultima dată în Ecuador, la Mushuc Runa.
La Pandurii, Giusti a jucat 7 meciuri, marcând două goluri.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “A murit un fost jucător de la Pandurii

  1. Pe banii fraierilor PSD-ul face campanii comunale.
    În Stoina, Gorj, localnicii au fost invitati azi 09 Oct.2016 să serbeze cică pensionarii, moment când primărita anunta de la microfon, viitorii senatori de Gorj, prezenti la pomana respectivă, cerand celor prezenti la pomana campaniei parlamentare, să-i sustină pana in panzele albe. Asa mai zic si eu, economie pe buget si cheltuirea banilor pe probleme de comunitate, tot amanate 26 de ani, fraierii comunali continuand să aleagă tromboane de pe lumea cealaltă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL