Ultima Ora

Accident rutier la Tîlvești, șoferul vinovat de negăsit! Doi consilieri ALDE, în mașina tamponată

 | 11 iunie 2017, 07:46 | 0 comentarii | 

După ora 1.30, poliția a fost alertată că pe raza localității Tîlvești, aparținând comunei Drăguțești, s-a petrecut un accident rutier grav. Un echipaj de la Rutieră și trei ambulanțe au ajuns rapid la fața locului, ca să se constate că, de fapt, evenimentul rutier a fost unul ușor. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, două mașini au fost implicate în acest accident care a avut loc pe fondul nerespectării legislației rutiere. Mai exact, șoferului unui autoturism Opel a vrut să intre în depășire pe linia continuă, în timp ce mașina din fața făcea stânga. Șoferul vinovat, un tânăr de 27 de ani din localitate, a fugit de la locul accidentului. Nici în prezent, autorul faptei nu a fost găsit de polițiști, deși a fost identificat, mai susține Andrei Lazăr. Anchetatorii sunt de părere că șoferul nu ar avea carnet de conducere. Reprezentantul IPJ susține că deși persoanele prezente la locul accidentului au încercat să îi dea acestuia o conotație electorală, în fapt, incidentul nu a avut legătură cu scurtinul de astăzi din comună.

Semnatura eletronica CertDigital

Deoarece ambulanțele au ajuns la fața locului, cele trei persoane din prima mașină au fost transportate la spital, cu leziuni ușoare.

În mașina tamponată se aflau Cristian Țein-consilier local ALDE în Drăguțești, Alexandru Popescu-consilier local ALDE în Drăguțești și Mihai  Situaru-reprezentantul ALDE în Circumscripția Electorală Drăguțești.

Localnicii comunei Drăguțești, în jur de 5000 de votanți, sunt chemați astăzi la urne pentru a-și alege primarul. În cursă sunt 4 candidați, de la PSD, PNL, ALDE și PMP.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL