Ultima Ora

Anunț important, făcut de primarul Romanescu!

 | 14 mai 2018, 19:51 | 1 coment | 

„Astăzi este o zi importantă pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu, dar și pentru mine, în calitate de primar. Încă din campania electorală mi-am propus ca obiectivul de o valoare inestimabilă din punct de vedere cultural, Casa de Cultură, să reintre în patrimoniul municipiului și să își reia funcția de pol cultural al orașului.
Achiziționarea acesteia reprezintă un obiectiv major, care se înscrie în strategia mea de dezvoltare a municipiului, ce are ca element central promovarea culturii. Prin redobândirea de către municipalitate a Casei de Cultură se creează premisele organizării unor evenimente culturale de amploare, urmând a se asigura suportul pentru paleta de activități culturale moderne.
Îmi propun ca, după finalizarea procedurilor legale de achiziționare, să inițiez de urgență elaborarea documentației de reabilitare a imobilului, astfel încât să redau, într-un termen cât mai scurt, utilitatea acestui obiectiv.
De asemenea, doresc să mulțumesc Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu pentru sprijinul acordat în vederea parcurgerii etapelor necesare atingerii acestui scop și, totodată, sper ca în acțiunile viitoare să sprijine și alte asemenea obiective de interes local, benefice dezvoltării socio-culturale”, a anunțat în această după-amiază edilul municipiului Tãrgu Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Anunț important, făcut de primarul Romanescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL