Ultima Ora

Aproape 90.000 de gorjeni, așteptați astăzi la vot

 | 11 iunie 2017, 09:32 | 0 comentarii | 
Peste 80.000 de persoane din populația de 96.000 de persoane a municipiului Târgu-Jiu sunt așteptate astăzi, în cele 56 de secții amenajate în oraș. Cei șapte candidați la Primăria Târgu-Jiu sunt Aurel Popescu (PSD),  Marcel Romanescu (PNL), Radu Miruță USR), Ion-Eduard Lădaru (ALDE), Daniela Grădinaru (PMP) și cei doi independenți, Viorel Salvador Caragea și Gheorghe Caralicea.
Primăria Târgu-Jiu a fost condusă de fostul viceprimar al instituției, Aurel Popescu, după ce Florin Cârciumaru, fostul edil,  a obținut, în decembrie 2016,  mandatul de senator.
Alegeri sunt și în comuna Drăguțești, fiind așteptați la urne peste 4.000 de votanți. Cei patru candidați sunt Gheorghe Butan (PSD), de la PNL- Ionuț Crăc, PMP- Ion Covrig și ALDE- Ion Dumitru Popescu (primarul interimar).
Dumitru Ion Popescu a condus instituția din august 2016, după încetarea mandatului lui Vasile Moșoiu, care a fost condamnat definitiv, pe 16 ianuarie 2015, la un an de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese.

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL