Ultima Ora

Cal înlăturat de polițiștii locali de pe carosabil, în zona Pieței Centrale! Proprietarul de negăsit

 | 03 mai 2017, 20:04 | 2 comentarii | 

Polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu s-au autosesizat în cursul zilei de astăzi și au acționat în vederea înlăturării unui cal lăsat liber pe partea carosabilă în zona Pieței Centrale din municipiul Târgu Jiu. A fost luată măsura îndepărtării cabalinei de pe carosabil pentru evitarea unui pericol iminent, de producere a unor accidente provocate din cauza cailor lăsați nesupravegheați pe domeniul public. Cabalina a fost supravegheată de polițiștii locali până la sosirea serviciului specializat, în vederea transportării la adăpostul înființat în acest sens, conform atribuțiilor stabilite de lege pentru fiecare instituție in parte. În urma verificărilor s-a constatat că animalul nu era microcipat, motiv pentru care proprietarul nu a putut fi identificat.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “Cal înlăturat de polițiștii locali de pe carosabil, în zona Pieței Centrale! Proprietarul de negăsit

  1. se intampla un fenomen ciudat,, de unde vin atata caii?,, e iarba mai buna la oras? ori lumea a saracit si si-au tras caii putere reali,cum ar fi daca dimineata nu am mai auzi clacxoane ci un ropod de cai, ducandun-ne calare cate 2 la sevici, cred ca am fi mai putini pe strazi decat masinii,in curand in centrul pietonal vor paste caii iarba verde, nu mai e nevoie de motocose, asteptand priponiti stapani sa iasa de la servici, langa cafenele caii putere asteapta sa bem cafeaua , iar gagicile nu se mai uita dupa o marca de masina, ci dupa cine are calul mai mai mare sau cu zurgalai , pacat ca nu vine iarna grea cum era odata sa vedem sanile cu zurgalai …. dar de ce la noi nu se poate circula cu caleasca sau trasura prin oras in scop turistic? asta ca s-au interzis caii in oras?… voi cum va imaginatii ? ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL