Ultima Ora

Campania „ȘANSE PENTRU EDUCAȚIE”, la Târgu-Jiu

11 noiembrie 2016, 12:39 | 0 comentarii  |  234 vizualizari

Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu împreună cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România au inițiat Campania „ȘANSE PENTRU EDUCAȚIE”, o campanie ce a avut drept scop semnalizarea lipsei unui buget acoperitor pentru nevoile sistemului de educaţie.

Campania s-a derulat între 07-11 noiembrie 2016, în această perioadă studenții membri ai asociațiilor din cadrul Uniunii Naționale a Studenților din România desfășurând campania prin etape. O primă etapă a reprezentat-o cea offline, în care aceștia au mers prin săli de curs, prin căminele universității și au împărțit materialele de promovare a acestei campanii, informându-i pe studenți de inițiativa acestora. O altă parte s-a desfășurat online, prin intermediul unor aplicații pe rețelele de socializare, unde aceștia au putut să își exprime dorința de a susține creșterea bugetară progresivă.

Semnatura eletronica CertDigital

Prin această campanie, Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Uniunea Națională a Studenților din România, își doresc să tragă un semnal de alarmă, atenționând decidenții de lipsa măsurilor financiare în domeniul educației.

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL