Ultima Ora

Cine este tânărul care s-a spânzurat cu șnurul de la glugă, în infirmeria Penitenciarului Târgu-Jiu. Colegii erau în cameră

 | 17 martie 2018, 18:13 | 0 comentarii | 

Noi amănunte ies la iveală în cazul deținutului de la Penitenciarul Târgu-Jiu, care a fost găsit spânzurat, în această dimineață, de o țeavă de încălzire de la infirmerie. Acesta și-a pus capăt zilelor, folosind un șnur de la o glugă. Doi dintre colegii acestuia dormeau în momentul în care s-a sinucis. Constantin Bălan era cunoscut cu afecțiuni psihice și a mai avut o tentativă de suicid anul trecut, când se afla în închisoarea din Craiova.
Bărbatul de 34 de ani a ajuns după gratii în 2013, când a fost condamnat pentru tâlhărie la șase ani de închisoare și mai avea de executat câteva luni. „Parchetul a fost sesizat cu decesul unei persoane aflate în detenție. S-a deplasat un procuror împreună cu ofițeri din cadrul IPJ Gorj, cu Serviciul Criminalistic și au făcut cercetare cu privire la decesul unei persoane aflate în detenție, care a survenit urmare a unei acțiuni de spânzurare atipice. S-au ridicat înscrisuri. Era o persoană cu afecțiuni psihice. Era pe serviciul infirmerie al penitenciarului, sub tratament, mai era în acel loc cu alte trei persoane, două persoane dormeau în interior. A fost găsit de un gardian. Noi facem cercetări cu privire la împrejurările în care a intervenit decesul deținutului”, a declarat, pentru Gorjeanul, Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Bărbatul nu a lăsat un bilet de adio. Mai multe persoane au fost audiate după decesul acestuia.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL