Ultima Ora

Comunicat de presă PNL Gorj

 | 08 septembrie 2017, 19:50 | 1 coment | 

„Consilierii municipali ai PSD, ALDE și PSRo nu s-au prezentat la ședința extraordinară a Consiliului Local Tg-Jiu convocată, astăzi. Prin boicotul lor, aleșii locali reprezentând majoritatea PSD-ALDE- PSRo și-au arătat adevărata față și au demonstrat, încă o dată, că nu-i interesează cetățenii acestui oraș, ci doar interesul propriu sau de grup și propriile frustrări determinate de prierderea, de către PSD, a alegerilor pentru desemnarea primarului municipiului Tg-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Din spirit de frondă, consilierii PSD, ALDE și PSRo afectează viața cetățenilor acestui oraș, iar prin lipsa lor de la ședința convocată astăzi, au pus în pericol buna desfășurare a transportului în comun, în ziua deschiderii noului an școlar.
Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, pe lângă alte puncte, au fost două care au efecte directe asupra oamenilor. Unul dintre puncte se referea la acordarea de legitimații de călătorie copiilor instituționalizați , aflați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, aceasta fiind, de altfel, o solicitare adresată Primăriei Tg-Jiu, de către Consiliul Județean Gorj. Fără aceste legitimații, peste o sută de copii, aflați în protecția instituțiilor statului, nu vor putea folosi transportul în comun pentru a ajunge la școlile la care învăță.
Mai mult decât atât, în ședința extraordinară, urma să fie discutată solicitarea Adunării Generale a Acționarilor din Transloc S.A, pentru majorarea subvenției acordate de municipalitate societății care asigură transportul în comun. Această solicitare avea menirea de a stinge conflictul de muncă declanșat de angajații Transloc, prin soluționarea revendicărilor acestora.
Nici această solicitare nu a putut fi dezbătută, astfel că salariații Transloc pot declanșa din nou proteste, iar autobuzele și troleibuzele ar putea să nu circule în prima zi de școală și ulterior.
PNL Gorj condamnă modul iresponsabil prin care reprezentanții PSD, ALDE și PSRo din Consiliul Municipal Tg-Jiu înțeleg să-și îndeplinească obligațiile care le revin prin mandatul de ales local și reamintește acestora că, în consiliul local, îi reprezintă pe cei care i-au ales și nu propriile orgolii rănite.
Totodată, le reamintim celor de la PSD, ALDE și PSRo că, Statutul Aleșilor Locali îi obligă să își exercite mandatul ”cu bună-credință și fidelitate față de colectivitatea care i-a ales”, a transmis Departamentul Comunicare al PNL Gorj.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Comunicat de presă PNL Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL