Ultima Ora

Cum a reacționat Ponta după ce nu s-a reușit strângerea fondurilor pentru achiziționarea operei brâncușiene

 | 01 octombrie 2016, 16:57 | 0 comentarii | 

După ce Guvernul nu a reușit să strângă cele 6 milioane euro pentru achiziționarea ”Cumințeniei Pământului”, fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat pe o pagină de socializare. ””CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” – HAI CĂ SE POATE – DIN GREȘEALĂ ÎN GREȘEALĂ LA VICTORIA FINALĂ!
După rezultatele penibile ale campaniei de colectă publică pentru „Cumințenia Pământului” Guvernul Tehnocrat tocmai a mai ratat rușinos un proiect prezentat cu surle și trâmbițe de „Propaganda” și susținut de „intelectualii lui Băsescu – Iohannis -Cioloș! Și zău că încep să fie multe proiecte pe lista de ratări, în timp ce la realizate rămânem tot la ZERO!
S-a pornit inițial de la o idee lăudabilă – să recuperăm pentru România o operă a lui Brâncuși ce aparținea legitim țării noastre și care în mod abuziv a fost retrocedată unor presupuși moștenitori de prin Franța! Foarte rapid însă niste „șmecheri tehnocrați” au transformat totul într-o uriașă campanie de imagine proGuvern de genul „Dați un leu pentru Guvernul Meu” ! Normal că oamenii nu s-au lăsat păcăliți și au ignorat Propaganda care ne asfixiează zi de zi mai ceva ca în vremea lui Ceaușescu! Cu ceva păcăleală susținută de un efort de PR mai scump probabil decât valoarea totală a „Cumințeniei Pământului” și cu câteva firme mari „convinse” să dea bani dacă mai vor contracte publice tot nu s-au strâns nici măcar 1 milion din cele 6 dorite! Ca o bomboană pe colivă a fost și prostia cu care am căzut în capcana întinsă de cei de la Ambasada Rusiei!”, a reacționat pe pagina sa de Facebook deputatul de Gorj, Victor Ponta.

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL