Ultima Ora

Debutează prima etapă din Ştafeta Munților

 | 20 mai 2017, 08:54 | 0 comentarii | 

Concursurile de turism montan din cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv Stafeta Munților din acest an vor debuta în luna mai și se vor încheia în luna septembrie, existând șapte etape și o festivitate de premiere.
Asociatia de Turism Montan Hai pe Munte! Iași organizează în perioada 26-28 mai 2017, în Masivul Ceahlău, prima etapă a Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2017, sub numele de Trofeul „Hai pe Munte!”
La eveniment poate participa orice persoană, indiferent dacă dorește să participe la activități sau pur și simplu, să petreacă un weekend în natură.
Tabara de corturi va fi amplasată în camping Leon, la intrarea în stațiunea Durău, se poate opta și pentru cazare la diferite pensiuni din zona.
Activitățile se vor desfăşura într-un parc naţional iar participanții vor respecta regulile parcului National Ceahlau ce vor fi aduse la cunoştinţă la şedinţa tehnică. Este interzis a se face focul. Va exista o singură vatră mare de foc.
Copiii împreună cu păriții care vor participa la categoria destinată lor vor învăța cum să se orienteze in padure cu ajutorul busolei, ce înseamnă o drumeție și ce înseamă o echipă unită iar cei mai curajoși vor recita poezii, vor canta și vor juca piese de teatru.
Trofeul „Hai pe Munte” se va desfășura pe o durată de trei zile.

Semnatura eletronica CertDigital

(I.M.)

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL