Ultima Ora

Dian s-a lepădat de PNL Gorj

 | 21 decembrie 2015, 11:02 | 1 coment | 

Dian Popescu a decis să demisioneze din PNL Gorj. Astăzi urma să se ia în discuție excluderea în BPN. Dian a declarat pentru o televiziune locală că va semna adeziunea la ALDE. ”Cand m-am inscris in PNL, partidul era visul oricarui om intreprinzator, cu vederi deschise, cu dorinta de a duce Romania si romanii spre prosperitate. Si pentru asta m-am zbatut in cei 2 ani ai organizatiei PNL Targu Jiu si 5 ani cat am fost presedinte al filialei liberale din Gorj. Au fost ani in care am pus suflet si am simtit ca merita orice sacrificiu.
Din pacate, la mai bine de un an de la fuziunea cu fostul partid metresa al lui Traian Basescu, constat ca doar numele a mai ramas din PNL. In rest, invadatorii lui Blaga si Boc au adus cu ei vechile obiceiuri si au transformat partidul intr-un cor de aplaudaci. Nu i-a mai vrut Basescu la picioarele lui, au gasit un alt idol. Si, spre mahnirea mea, prea putini colegi liberali adevarati au opus rezistenta acestei pedelizari mascate.
In consecinta, cum PNL nu mai este un partid liberal, ma vad nevoit sa ma retrag dintr-un proiect in care nu mai cred si nu mai pot pune suflet, renuntand la calitatea de membru.”, a declarat Dian pe site-ul său de socializare.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Dian s-a lepădat de PNL Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL