Ultima Ora

Două săptămâni, până la concursul de admitere la Academia de Poliție!

 | 14 mai 2017, 19:18 | 0 comentarii | 

Cei care vor să urmeze o carieră de ofiţer de poliţie mai au la dispoziţie doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, anunţă IGPR. Potrivit unui comunicat de presă, până la data de 26 mai, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcţie de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate. Pentru admiterea la şcolile de poliţie, candidaţii pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie, tot la unităţile teritoriale de poliţie. La Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, la Facultatea de Poliţie sunt 290 de locuri la frecvenţă, dintre care 8 pentru romi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum şi 50 la frecvenţă redusă (pentru agenţii care au minim un an vechime în cadrul structurilor MAI); iar Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Specializarea Drept – 115 locuri la frecvenţă.
Totodată, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina vine cu 554 de locuri (14 locuri pentru romi, 8 locuri pentru alte minorităţi), iar Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca are 150 de locuri (6 locuri pentru romi, 3 locuri pentru alte minorităţi).
Toate detaliile cu privire la înscriere şi la desfăşurarea examenelor se pot obţine de la serviciile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, de la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Resurse Umane sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro – Carieră – Admitere 2017.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL