Ultima Ora

Gorjean condamnat pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor

 | 21 ianuarie 2017, 11:24 | 0 comentarii | 

În ultima săptămână au fost depistate 206 persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de judecători. 122 de persoane erau semnalate ca fiind dispărute, printre acestea aflându-se şi 85 de minori care, din fericire, nu au fost victime ale unei infracţiuni.

Semnatura eletronica CertDigital

Totodată au fost depistate 84 de persoane care erau date în urmărire. Dintre acestea, 62 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, şase aveau mandate de arestare preventivă, 12 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar patru sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre cei 84 s-a aflat şi un bărbat de 33 de ani, din judeţul Gorj, care se sustrăgea executării unei pedepse de şapte ani de închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Acesta a fost depistat de poliţişti, pe 16 ianuarie, fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Pe 19 ianuarie, poliţiştii din Galaţi au depistat, la marginea municipiului, un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Independenţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani şi 6 luni de închisoare, pentru comiterea  infracţiunii de viol. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Galaţi. (L.F.)

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL