Ultima Ora

Grevă de avertisment, la Garda Națională de Mediu

 | 25 aprilie 2017, 18:38 | 1 coment | 

Timp de două ore, mâine, între 14.00 şi 16.00, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu vor înceta lucrul şi vor fi în grevă de avertisment. Măsura extremă vine ca urmare a faptului că nu le-au fost rezolvate revendicările de creştere a salariilor.

Semnatura eletronica CertDigital

„Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, a promis că susţine egalizarea salariilor, aşa cum este normal şi corect, între salariaţii gărzii de mediu şi cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuţii de monitorizare, inspecţie şi control. Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune şi gravă disfuncţionalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie, între orele 14.00 şi 16.00. În această perioadă, nu se vor desfăşura activităţile specifice gărzii de mediu şi nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel naţional”, explică Valentin Neagoe, preşedintele Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu, citat de presa centrală. (A.C.)

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Grevă de avertisment, la Garda Națională de Mediu

  1. Inainte de a cere salarii mari sa resolve situatia cu POLUAREA DE PE METEOR DIN FIECARE SEARA si DEPOZITAREA DESEURILOR CU MOLOZ pe drumul de rocada din Tg-Jiu care este RESEDINTA DE JUDET .
    Dupa aceea sa solicite salarii mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL