Ultima Ora

Ioana Mischie dă vești bune despre tatăl său! Nicolae Mischie este în recuperare

 | 21 februarie 2018, 13:53 | 6 comentarii | 

Ioana, fiica lui Nicolae Mischie dă asigurări că tatăl acesteia, internat într-un spital din capitală, este bine.,,Eu sunt acum lângă tatăl meu și trăiește, este în recuperare. Tatal meu este stabil si este internat in spital.Eu si familia mea suntem alaturi de el și face in fiecare zi cate un mic progres”, spune fiica fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, cu mențiunea că pacientul are nevoie de liniște. În ultimele ore, presa locală a publicat mai multe informații despre starea de sănătate a lui Nicolae Mischie, inclusiv faptul că unii politicieni au auzit că ar fi decedat. Familia neagă informațiile respective și dă asigurări că Nicolae Mischie este stabil.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare6 comentarii in “Ioana Mischie dă vești bune despre tatăl său! Nicolae Mischie este în recuperare

  1. Sa fie sanatos . Mischie e singurul baron local care a mai si facut cate ceva prin Gorj , care a mai si ajutat cetatenii si daca o fi furat , a furat putin fata de actualii ciocoi pesedisti si penelisti care jefuiesc judetul .

  2. Multa sanatate,domnule profesor!Imi pare f rau sa aud ca sunteti bolnav,dar nadajduiesc din toata inima sa va faceti bine si sa va intoarceti acasa,la familie.Mi-ati fost profesor la liceu acum 30 de ani,dar nu v-am uitat niciodata!Insanatosire grabnica!

  3. Va doresc multa sănătate si. Dumnezeu sa va întărească sa puteți trece peste aceste greutăți !Si familiei,întreaga compasiune si sa nu-și piardă speranță !Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL