Ultima Ora

Localnicii din Urechești votează Butan Gheorghe-primar pe 11 iunie!

 | 31 mai 2017, 23:36 | 3 comentarii | 

Staff-ul de campanie al candidatului PSD, Gheorghe Butan, a continuat și astăzi întâlnirile cu electoratului comunei în care, pe 11 iunie, se organizează alegeri parțiale. De data aceasta a fost rândul cetățenilor din satul Urechești să afle programul electoral al candidatului Butan, asta mai ales că social-democratul dorește să realizeze în localitate: asfaltarea tuturor drumurilor sătești și a ulițelor, proiect inițiat și finanțat pe mandatul primarului Vasile Moșoiu, actualul lider al PSD Drăguțești, executarea unui nou foraj de apă în zona stației de pompare pentru a se îmbunătăți calitatea și debitul apei pe timp de secetă, elaborarea unui studiu de fezabilitate, proiect tehnic și implementare a Proiectului de Canalizare a apelor uzate și menajere din satul Urechești, amenajarea unei Baze Sportive în incinta școlii generale din localitate, organizarea și sărbătorirea ,,Zilei Vârstnicilor,, și a ,,Zilelor Comunei Drăguțești,, dar și proiectarea, consolidarea și modernizarea acestei unități de învățământ în valore de 14 miliarde de lei, proiect aprobat de astfel pe mandatul lui Gheorghe Butan.

Semnatura eletronica CertDigital

 

Cetățenii din Urechești au primit materialele electorale ale candidatului Gheorghe Butan și i-au promis acestuia, dar și președintelui PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu, că social-democratul va avea votul lor la alegerile din 11 iunie. De altfel, nu este un secret că, Urecheștiul este fieful candidatului PSD, acesta obținând și la ultimele alegeri locale aproape 400 de voturi în această localitate.

Loading...
Articole asemanatoare3 comentarii in “Localnicii din Urechești votează Butan Gheorghe-primar pe 11 iunie!

 1. Asa este a fost primar si el si Mosoiu dar la poarta la marele edil Butan a fost turnat asfalt de actualul si viitorul primar Popescu.Proiectele cu care se lauda cei doi au data din 2017,deci cum le-au aprobat?Cred ca nici rudele nu ii mai cred pe cei doi,binomul care vrea sa puna mina pe banii adusi in comuna de Popescu.

 2. Lumea tot stie că Popescu i-a turnat asfalt la poarta lui Butan.Halal edil!!!!
  Repet proiectele au fost aprobate in timpul mandatului lui Popescu iar binomul penal Butan-Mosoiu vor sa profite de acestea.

 3. Domnilor Care dintre dumneavoastra Candideaza ???
  Ati venit la poarta domnul M si inceput un spici , sunbliniind ca dumneata vei conduce .
  RUSINE domnule B. CA VI SA NE SPUI CA AI FACUT ce a facut Domnul Popescu Dumitru Ion .
  Domnilor Nu mai suntem prosti !!!
  RUSINE DOMNULE BUTAN RUSINE RUSINE .
  Nu suntem diode si integrate …de TELEVIZOR
  SUNTETI DISPERATI CA NU VA VOM SUSTINE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL