Ultima Ora

Mesajele lui Dragnea și Grindeanu din SUA

 | 19 ianuarie 2017, 22:42 | 0 comentarii | 

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de președintele ales al SUA, Donald Trump, căruia i-au transmis dorința de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel.

Semnatura eletronica CertDigital

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”. A fost un dialog cald și deschis”, a afirmat liderul PSD pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, în această seară, despre „primele întâlniri” cu noii membri ai echipei de la Casa Albă.

„Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea.
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”, a menționat Grindeanu în postarea de pe Facebook.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu participă, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. (A.C.)

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL