Ultima Ora

Mesajul ministrului Grigorescu pentru Victor Ponta

 | 07 octombrie 2016, 09:52 | 3 comentarii | 

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, i-a transmis aseară un mesaj fostului premier Victor Ponta, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Semnatura eletronica CertDigital

„Stimate Domnule Victor Ponta, cred că nu v-ar strica puțină reținere!
După modul în care dumneavoastră și miniștrii dumneavoastră ați gestionat situația la Complexul Energetic Oltenia cred că ar fi mai potrivit să fiți mai reținut, nicidecum să vă gândiți să candidați pe primul loc pe listele electorale ale unui județ care va suferi multă vreme din cauza dumneavoastră. Ați lăsat în urma un dezastru financiar și o companie la limita falimentului. Am reușit să salvăm tot ce se poate salva, în ciuda campaniei permanente de denigrare pe care ați dus-o.
Înțeleg că vă doare că am închis nenumărate pușculițe electorale. Dar, spre deosebire de dumneavoastră și miniștrii din guvernul dumneavoastră, cred că miniștrii guvernului Cioloș sunt capabili să își asume ceea ce fac și să răspundă pentru faptele lor.
În plus, vreau să vă mulțumesc pentru faptul că mă puneți alături de domnul profesor Mircea Dumitru. Este onorant pentru mine să fiu alăturat acestui intelectual de anvergură, rector al Universității București, instituție cu principii și acțiuni în linia reformei, absolut necesare societății românești. Faptul că acest lucru vine chiar din partea dumneavoastră îmi dovedește că am făcut bine ceea ce am făcut”.

Loading...
Articole asemanatoare3 comentarii in “Mesajul ministrului Grigorescu pentru Victor Ponta

  1. Un tupeist si un nesimtit acest ministru, parasutat din afara si pus ministru la energie, unde a bulversat si mai mult starea critica din sistemul energetic national.Oare, de toate cele, Ponta este de vina?

  2. Cand prostii si incultii nu au argumente incep sa calomnieze . Cine poate sa mai creada ca Ponta poate fi un om serios ? La fel ca el au mai ramas pe ici pe colo cate un postac ratacit ce ii mai tine partea celui mai cunoscut plagiator si mincinos din ultimii 100 de ani .Ponta , Ciurel, Calinoiu si Carciumaru au distrus CEO , Clubul Pandurii si economia Gorjului devalizand totul prin firmele capuse PSD , ce vina poate avea ministrul Grigorescu ? Poate ca are si Grigorescu o vina , nu i spagar, mincinos, pedofil sau betivan precum idolul tau Ponta ,draga ,,,,,,,,gorjanu ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL