Ultima Ora

Mișcări de trupe în magistratură: Doi procurori din Târgu-Jiu și Novaci, transferați în alte orașe

 | 06 iunie 2017, 11:04 | 0 comentarii | 

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat o nouă rundă de transfer pentru procurori. Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, Dumitru Dobre, a solicitat să fie transferat în Capitală. Acesta a optat pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar în ședința Secţiei pentru procurori, din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, s-a stabilit să își continue activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. ”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, începând cu data de 01 iulie 2017”, au precizat reprezentanții CSM.

Semnatura eletronica CertDigital

Alți doi magistrați au cerut transferul. Grigore Cosmin Băloi, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti a solicitat să fie mutat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, însă cererea sa a fost respinsă: ” Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererii de transfer formulate”.

În schimb, solicitarea procurorului Andrei Cristian Onescu, care a cerut să fie transferat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, a fost admisă. Detalii în ediția de mâine!

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL