Ultima Ora

Nouă tineri din Târgu-Jiu, acuzați că furnizau droguri studenților din Timișoara

 | 16 mai 2018, 18:00 | 1 coment | 

În urma celor 238 de percheziții efectuate de procurorii DIICOT în 28 de județe şi în municipiul Bucureşti, peste 200 de suspecți au fost conduși la audieri. Printre ei se află și nouă tineri din Târgu-Jiu, acuzați că vindeau droguri studenților din Timișoara.

Semnatura eletronica CertDigital

”Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara au efectuat 36 de percheziții domiciliare, dintre care 33  în judeţul Timiș și trei în judeţul Caraș-Severin, într-o cauză vizând destructurarea  unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor   de  trafic internațional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu.
S-a reținut faptul că, la începutul anului 2017, în mediul universitar din municipiul Timişoara s-a constituit un grup infracțional organizat, având ca obiectiv derularea de activități infracționale pe linia traficului cu droguri de risc și de mare risc: cannabis, rezină de cannabis, comprimate ecstasy, timbre LSD. Nucleul de bază al grupării a fost constituit din nouă suspecți originari din Târgu-Jiu, care și-au dezvoltat activitatea de furnizare de droguri în special în rândul studenților Facultăților de Medicină și Drept”, susțin procurorii DIICOT.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Nouă tineri din Târgu-Jiu, acuzați că furnizau droguri studenților din Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL