Ultima Ora

Patru gorjeni, arestați într-o parcare din București: Vindeau cannabis și hașiș

 | 28 noiembrie 2016, 12:45 | 0 comentarii | 

Patru bărbați din județul Gorj și unul din Constanța au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc. Anchetatorii au ridicat peste 650 de grame de cannabis și 3,5 grame de hașiș de la suspecții cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani. Cătălin Căprăroiu, Petrică Stan, Gheorghe Spiridon, Manix Lăcătușu și Dumitru Daniel Stănoiu au fost arestați preventiv ieri, de magistrații Tribunalului Constanța.

Semnatura eletronica CertDigital

Manix Lăcătuşu, unul dintre suspecți, a mai fost în atenția anchetatorilor și în 2013, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe, două de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
”Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța au depistat în flagrant delict patru bărbați din județul Gorj și unul din Constanța, cu vârste cuprinse între 23 și 61 de ani, despre care existau date că urmează să plaseze droguri de risc pe piaţa ilicită din Constanţa. Acțiunea de prindere în flagrant a celor cinci persoane s-a finalizat într-o parcare din municipiul Bucureşti, asupra acestora fiind găsită cantitatea de 651,9 de grame de cannabis și 3,5 grame hașiș, drogurile fiind introduse de către aceștia în ţară din Italia. Cei în cauză au fost reținuți, iar la data de 27 noiembrie au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, pe numele acestora fiind dispusă măsura arestului preventiv”, au precizat reprezentanții IGPR.

Detalii în ediția de mâine! 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL