Ultima Ora

Percheziție la locuința unui gorjean

 | 07 noiembrie 2016, 14:05 | 0 comentarii | 

Polițiștii din Mehedinți au efectuat trei percheziții la locuințele unor hoți din Butoiești. Descinderi au fost făcute sâmbătă și la domiciliul unei persoane din comuna Ionești, din județul Gorj, care a declarat că  cumpărat mai multe bunuri de la suspecții din Mehedinți, fără să știe că sunt furate. În acest moment, doi din cei patru tineri din Mehedinți sunt audiați de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, după ce au fost reținuți pentru 24 de ore.

Semnatura eletronica CertDigital

”În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe bunuri de uz casnic, electronice, covoare, obiecte de uz gospodăresc și alte bunuri, despre care existau suspiciuni că provin din furtul comis din locuința părții vătămate, din satul Butoiești, județul Mehedinți, în perioada 05-09 februarie 2016, în urma căruia aceasta a fost prejudiciată cu suma de 48.000 lei, reprezentând contravaloarea bunurilor sustrase. Astfel, fiindu-i prezentate pentru recunoaștere bunurile ridicate cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, persoana vătămată a recunoscut un număr de 20 bunuri, ridicate din cele patru imobile, iar cu această ocazie i-au fost restituite bunuri în valoare de 2000 lei”, susțin anchetatorii.

Polițiștii continuă cercetările, după ce au descoperit și alte obiecte care nu-i aparțin reclamantei din Mehedinți. Cei care au constatat că le lipsesc bunuri din casă sunt sfătuiți să meargă la Poliție.

Declarații în exclusivitate făcute de polițiști și procurori în ediția de mâine!

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL