Ultima Ora

PERCHEZIȚII LA SEDIUL POLIȚIEI TÂRGU-JIU: Un agent a fost reținut pentru luare de mită și trafic de influență

 | 30 mai 2017, 10:24 | 0 comentarii | 

Gabriel Negoiță, un agent din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, a fost reținut, aseară, pentru patru infracțiuni de luare de mită și șapte infracțiuni de trafic de influență. Surse judiciare susțin, pentru Gorjeanul, că  omul legii a fost ridicat de anchetatori ieri-dimineață,  în timp ce se afla la serviciu, iar după mai multe ore de audieri a fost condus în arest. Procurorii au efectuat percheziții atât în sediul Poliției Târgu-Jiu, în biroul agentului, cât și la domiciliul acestuia. ”Da, s-a făcut o percheziție!”, a confirmat pentru Gorjeanul, Nicolae Negrea, șeful Poliției municipiului Târgu-Jiu. Colegii lui Gabriel Negoiță susțin că nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. Acesta este acuzat că, în timp ce efectua cercetări într-o cauză penală, s-ar fi împrietenit atât cu persoana vătămată, cât și cu suspectul și ar fi oferit informații din dosar.

Semnatura eletronica CertDigital

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Negoiţă Gabriel, agent de poliţie la Poliţia Municipiului Târgu-Jiu.

Acesta este cercetat pentru săvârşirea, în perioada 2015 – aprilie 2017, a patru infracţiuni de luare de mită, 7 infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL