Ultima Ora

Poliţia Economică a ridicat ieri acte de la Primăria Rovinari

 | 08 decembrie 2015, 12:00 | 1 coment | 

În ancheta aflată în desfăşurare în Gorj, legat de contractele Ydail cu cele nouă primării din Gorj şi una din Dolj, a fost vizată şi Primăria Rovinari. Poliţia economică a ridicat deja de ieri documente de la instituţia publică, legat de contractul, neachitat în totalitate, cu firma lui Iordache.
De data aceasta, responsabil pentru contractul semnat cu firma lui Ion Iordache ar fi nu fostul primar ci administratorul public din Rovinari, Costel Podaru. Acesta a semnat, pe când era în funcţie, contractul cu Ydail pentru realizarea drumului de intrare în oraş. Este vorba despre artera cu patru benzi care nu a fost încă recepţionată, deşi a fost finalizată. Surse din Primăria Rovinari dau ca sigur faptul că fostul administrator ar fi vizat de anchetatori, acesta nefiind ocolit de percheziţiile domiciliare anunţate oficial de IPJ Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Poliţia Economică a ridicat ieri acte de la Primăria Rovinari

  1. Sa veniti la Rovinari si sa vedeti cum arata aceasta strada reabilitata, trecerea la nivel cu calea ferata este in ultimul hal iti rupi masina acolo, era mai bine inainte de reabilitarea strazi, trotuarele sunt pur si simplu rupte de camioanele care lucreaza pentru amenajarea Penny, iar mocrirla acopera tot asfaltul, asa arata o strada reabilitata din bani publici in anul 2015 in Rovinari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL