Ultima Ora

Poliţiştii au aplicat amenzi de 335.700 lei

 | 11 decembrie 2015, 11:29 | 1 coment | 

În perioada 04 – 10 decembrie a.c., poliţiştii gorjeni au desfăşurat acţiuni punctuale pentru combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit, pentru prevenirea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi asigurarea fluenţei traficului rutier în zonele aglomerate. Au fost constatate 41 de infracţiuni, din care 23 au fost de natură judiciară, 5 pentru nerespectarea prevederilor codului silvic, una pentru nerespectarea regimului materialelor explozive, 11 contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi încă una de alt gen. Totodată, au fost aplicate 1047 de sancţiuni contravenţionale, din care 76 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, 6 pentru comerţ ilicit, una pentru nerespectarea regimului armelor, 7 în domeniul silvic, 928 pentru nerespectarea normelor circulaţiei rutiere şi 29 pentru alte acte normative.

Semnatura eletronica CertDigital

Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 335.700 de lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de aproximativ 4.500 de lei.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Poliţiştii au aplicat amenzi de 335.700 lei

  1. Trimiteti DIICOTUL la BUMBESTI-JIU la sediul politiei .Morie Nicolae comandantul, a transformat politistii in cateii lui personali.Il ajuta le Fane Dogaru patronul de la Castru Roman ,cel care a construit pe un sit arheologic,contra materiale de constructii si bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL