Ultima Ora

Polițiștii locali asigură ordinea și siguranța publică la deschiderea anului școlar

 | 10 septembrie 2017, 11:01 | 0 comentarii | 

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu va acționa, în temeiul dispozițiilor stabilite prin Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare și a Legii nr. 35/2007 privind creșterea siguranței în unitățile de învățământ, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, cu efective mărite în data de 11 septembrie, zi în care debutează noul an școlar 2017– 2018.

Semnatura eletronica CertDigital

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră vor acționa în zona unităților de învățământ și pe bulevardele principale de pe raza municipiului Târgu Jiu în vederea fluidizării traficului rutier și pietonal, prevenirii blocării arterelor de circulație, organizării modului de parcare în zonele de responsabilitate.

În data de 11.09.2017 se va acționa cu patrule pedestre și auto pentru a duce la îndeplinire obiectivele stabilite, alături de celelalte structuri cu atribuții de ordine și liniște publică din municipiu.

Totodată, echipajele mobile vor patrula în zona școlilor gimnaziale și liceelor, potrivit planului de acțiune și a itinerariilor de patrulare stabilite în vederea desfășurării în condiții bune a festivităților prilejuite deschiderii noului an școlar.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL