Ultima Ora

Ponta și Văcaru, singurii parlamentari ai PSD prezenți la învestirea primarului PNL!

 | 28 iunie 2017, 16:50 | 1 coment | 

Victor Ponta și Alin Văcaru au umit astăzi persoanele prezente la învestirea noului primar al orașului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, deputații fiind prezenți la evenimentul de la ora 16.00 de la primăria municipiului. Ponta, prezența sa nefiind anunțată, a intrat în sală, a dat mâna cu aleșii orașului și s-a așezat lângă viceprimarul PSD, Aurel Popescu. După depunerea jurământului lui Romanescu, Ponta l-a felicitat pe noul primar și a părăsit alături de Văcaru sala de consiliu a instituției publice, refuzând să discute cu presa acolo deoarece va organiza o conferință de presă la biroul său parlamentar. Primarul liberal al municipiului a declarat că a invitat la învestirea sa toți parlamentarii de Gorj, astfel explicându-și noul edil prezența celor doi deputați la eveniment.

Semnatura eletronica CertDigital

Reamintim că în 2008, Marcel Romanescu a candidat la parlamentare pe același colegiu ca și Victor Ponta, cei doi fiind contracandidați la acel scrutin câștigat însă de candidatul PSD.

 

La depunerea jurământului lui Marcel Romanescu a participat liderul PNL, Ludovic Orban, alături de câțiva reprezentanți ai organizației centrale, toți primarii PNL din Gorj, consilierii județeni ai PNL, conducerea PNL Gorj în frunte cu deputatul Dan Vîlceanu, prefectul de Gorj și președintele CJ Gorj, familia noului primar și reprezentanți ai mass-media.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Ponta și Văcaru, singurii parlamentari ai PSD prezenți la învestirea primarului PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL