Ultima Ora

Preşedintele Camerei Deputaţilor, despre restituirea donaţiilor pentru Cuminţenia Pământului: Oamenii au fost păcăliţi şi înşelaţi

 | 30 noiembrie 2016, 14:22 | 0 comentarii | 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, astăzi, la Alba Iulia, că oamenii au fost „păcăliţi şi înşelaţi” cu subscripţia publică pentru achiziţionarea Cuminţeniei Pământului. Acesta este de părere că vor fi donatori care nu îşi vor mai primi banii înapoi.

Semnatura eletronica CertDigital

”Eu cred că românii au fost minţiţi şi păcăliţi cu acest subiect care vizează Cuminţenia Pământului. Este un bun naţional, dar cred că modul în care de la 4,5 milioane de euro la cât era el evaluat, la acele 11 milioane… Din câte ştiu eu sunt organele statului care în acest moment anchetează cum s-a ajuns la această sumă”, a spus Iordache, la Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că cei peste 100.000 de oameni care au donat pentru această operă au fost ”păcăliţi şi înşelaţi”. ”Dumneavoastră ştiţi că pe o cartelă telefonică pe un număr puteai dona doi euro. Acei bani unde îi trimiţi, la o cartelă? Acei oameni poate au folosit acea cartelă, iar apoi au renunţat. Avem nişte numere de telefon, nişte adrese şi, chiar să se dorească, nu se mai poate în acest moment să identifici persoanele cărora să li se dea banii înapoi”, a spus Florin Iordache, întrebat dacă, în opinia sa, vor fi donatori care vor nu-şi vor primi bani.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL