Ultima Ora

Președintele PNL, audiat în dosarul Turceni-Rovinari

 | 14 octombrie 2016, 12:59 | 1 coment | 

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, va fi audiat ca martor în dosarul Turceni-Rovinari, după ce instanţa supremă a admis cererea făcută de unul dintre avocaţi la termenul anterior. Informația a fost confirmată de avocatul lui Octavian Laurențiu Graure, inculpat în dosarul „Rovinari — Turceni”, cel care de altfel a și cerut audierea Alinei Gorghiu, pe motiv că ea a reprezentat, la un moment dat, compania Electrica într-un proces civil cu CE Rovinari.

Semnatura eletronica CertDigital

În dosar mai sunt trimiși în judecată senatorul Dan Șova, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați ”Șova și Asociații”, Laurențiu Ciurel, la data faptelor director general al Complexului Energetic Rovinari, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, și Octavian Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Procurorii susțin că, în perioada octombrie 2007 — decembrie 2008, Victor Ponta, prin cabinetul individual de avocatură, a obținut de la SCA ”Șova și Asociații” suma de peste 181.000 lei, pentru presupuse activități efectuate în conlucrare, dar care, în realitate, nu s-au efectuat.

 

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Președintele PNL, audiat în dosarul Turceni-Rovinari

  1. HOTUL Graure pus sa evalueze si sa vanda Termo Chiscani. Oare cand o sa scapam de jigodii ? La puscarie cu Graure, a furat destul de la Turceni, sute de tone de fiert vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL