Ultima Ora

Se încălzeşte vremea!

 | 22 august 2017, 10:20 | 0 comentarii | 

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că începând de miercuri, vremea devine din nou frumoasă, se reîncălzește ușor, urmând să avem spre sfârșitul săptămânii temperaturi de 30 de grade.

Semnatura eletronica CertDigital

Marți, vremea devine rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi posibil descărcări electrice în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi local la munte. Vântul va avea intensificări la munte şi temporar în celelalte regiuni, cu precădere în cele estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, mai ridicate doar în Oltenia.

Miercuri, vremea va fi răcoroasă în majoritatatea regiunilor, exceptând Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde maximele diurne se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Temperaturile maxime se vor încadra între 18-19 grade in depresiuni si in nordul Moldovei şi 29 de gradela Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în nordul, centrul şi estul ţării, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe trecatoare. Vântul va avea intensificări în zona montană, dar local şi temporar şi în celelalte regiuni.

Joi, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor continua să crească uşor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade în Oltenia (Drobeta). Cerul va fi variabil în zonele montane, în centrul şi estul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL