Ultima Ora

Secretarul de stat Vișan, la Craiova pentru avaria CEO

 | 23 ianuarie 2017, 10:38 | 1 coment | 

În cartierul craiovean 1 Mai s-a produs duminică o avarie și la magistrala de apă caldă care aparţine Complexului Energetic Oltenia – sucursala Electrocentrale Craiova 2, a anunţat Primăria Municipiului Craiova. Lucrările pentru remedierea avariei trebuiau să fie finalizate până duminică seara. Primăria Municipiului Craiova a ținut să precizeze că SC Termo Craiova, societatea de distribuţie a agentului termic în municipiu, care aparţine Consiliului Local, nu are „nicio legătură cu această avarie”.
Astfel,duminică dimineaţa, în municipiul Craiova, a fost sistată furnizarea căldurii şi a apei calde către toţi consumatorii care sunt racordaţi la reţeaua de furnizare a agentului termic în sistem centralizat, după ce s-a produs o avarie la unul dintre cazanele CET 2.

Semnatura eletronica CertDigital

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, s-a întâlnit duminică cu reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia şi cu secretarul de stat în Ministerul Energiei – Doru Vişan, cu care a avut discuţii pe tema remedierii avariilor la reţeaua de termoficare a Craiovei în vederea reluării furnizării căldurii şi apei calde.

„În urma întâlnirii cu domnul Doru Vişan, s-au făcut cunoscute demersurile luate de conducerea CET 2 pentru remedierea avariei apărute în noaptea de sâmbătă spre duminică la cazanele care furnizează apă caldă în Craiova”, afirmă Mihai Genoiu, într-un comunicat.

Potrivit comunicatului Primăriei Craiova, specialiştii CET 2 estimează că se va relua furnizarea agentului termic către populaţie în mod gradual începând de duminică seara, ora 19,00.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Secretarul de stat Vișan, la Craiova pentru avaria CEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL