Ultima Ora

Secretarul general al PSD: Primarii nemulțumiți de la Gorj riscă sancțiuni!

 | 28 octombrie 2016, 09:33 | 0 comentarii | 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut joi că la Gorj „candidează cine trebuie”, după ce Ion Călinoiu a fost eliminat marţi de pe listă de Comitetul Executiv Naţional al PSD. „Candidează cine trebuie acolo. Ca informaţie, de la 11.30 listele erau depuse. Am cerut tuturor colegilor să nu dea aceasta informaţie să văd până unde merge manipularea şi să vad cine şi cum se dă în spectacol. Nu a fost niciun fel de manipulare. Au venit opt primari aici (la sediul central al PSD, n.r.), care au zis că vor să strângă semnături pentru un coleg de-al nostru. Li s-a urat succes. PSD nu poate funcţiona după şantajul altora care cred ca sunt mai mari, cu atât mai puţin după şantajul unor colegi din partid, după ce o decizie a fost adoptată în mod statutar”, a declarat Dragnea la sediul BEM.

Semnatura eletronica CertDigital

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a discutat joi cu o delegaţie formată din opt primari din Gorj, nemulţumiţi de retragerea de pe listă a lui Ion Călinoiu. „Am primit o delegaţie de opt primari de comune de la Gorj. Am avut o discuţie lungă, corectă, civilizată. Le-am explicat că în momentul acesta asupra listelor de candidaţi nu se mai poate face nimic, pentru că au fost aprobate în forul statutar, adică în Comitetul Executiv Naţional. Nimeni, nici preşedintele partidului, nu poate să schimbe hotărârea CExN. (…) În momentul ăsta îmi exprim speranţa că dl. Călinoiu va rămâne membru al PSD şi va conduce campania electorală a PSD, aşa cum este convenit până în acest moment la Gorj şi domnii primari vor participa în campanie şi vor susţine candidaţii PSD”, a detaliat el.

Neacşu a adăugat că primarii nemulţumiţi riscă sancţiuni, dar şi-a exprimat speranţa că aceştia vor face campanie pentru PSD Gorj, pentru că „sunt oameni cu performanţe foarte bune”.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL