Ultima Ora

Senatorul Iriza are soluție la criza guvernamentală!

 | 15 iunie 2017, 12:11 | 0 comentarii | 

,,Este prematur să omori un copil cu buricul necăzut”, declară acum senatorul ALDE, Scarlat Iriza arătând că susține, în continuare Guvernul Grindeanu. O variantă ar fi stabilirea de către Grindeanu a noi miniștrii în Guvern, 4 fiind de la ALDE, restul de la PSD, iar o alta, să numească un guvern de tehnocrați ori de uniune națională, care să fie acceptat de Iohhanis, guvern nou care va fi sau nu validat de Parlament. ,,Cea mai bună este însă prima variantă care nu duce la un conflict politic grav în această țară”, a completat Iriza.

Semnatura eletronica CertDigital

Parlamentarul de Gorj susține, de asemenea, cele precizate în comunicatul său de presă, dat ieri publicității, legat de faptul că nu se mai regăsește în ALDE.

Senatorul ALDE, Scarlat Iriza, a reacționat încă de ieri ca urmare a deciziei luate de conducerea ALDE cu privire la retragerea sprijinului politic fata de Guvernul condus de Sorin Grindeanu. Acesta a susținut ca retragerea sprijinului este o masura nejustificată, aplicata unui guvern la numai șase luni de la investire. Senatorul sustinea, de asemenea, că masura votata de ALDE este similară cu un cutit infipt in spatele premierului si a celor care si-au asumat actul de guvernare. “Nu pot sa fiu de acord cu o astfel de masura politica, cu o decizie care mi se pare fortata. Este un guvern in primele sase luni de activitate, rezultat dupa un vot extrem de clar la alegeri. Voi reflecta cu mare atentie la aceasta decizie luata de colegii mei, nu sunt de acord sa sacrificam guvernarea si nici sa infigem cutitul in spatele celor care si-au asumat actul de guvernare. Dupa toate aceste decizii, nu stiu daca locul meu mai este in ALDE”, a declarat senatorul ALDE

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL