Ultima Ora

Soția unui cunoscut afacerist din Gorj, după despărțire: ”Vorba soțului Andreei Marin: «Ne-am iubit atât de mult, că ne-am ars»”

 | 02 noiembrie 2016, 14:18 | 0 comentarii | 
Valeria Benegui a anunțat, în urmă cu puțin timp, că povestea sa de dragoste cu omul de afaceri Marius Benegui s-a încheiat, după o relație de peste 17 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, în noaptea de Revelion, când au spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile, la Poarta Sărutului, din Târgu-Jiu. ”Mă întorc acasă, la Pitești, acolo unde sunt iubită și apreciată de copii, frați, părinți și prieteni, în Târgu-Jiu nu am pe nimeni, numai dușmani, cât să mai rezist când nici soțul nu mă sprijină și da curs vorbelor urâte care îmi sunt adresate. Pe cine am eu aici sa mă susțină? Pe nimeni, decât pe el, și el ce face? Nimic. Așa cum îi uram ieri de ziua lui, ca numai el știe ce e în sufletul meu și sa aibă viața lungă lângă cine dorește el, se pare ca a ales, departe unul de altul, el cu ai lui copii iar eu cu ai mei. Îi mulțumesc pentru acești trei ani din viață , în care i-am fost alături, dar de azi fiecare pe drumul lui cu bune și cu rele! Vorba soțului Andreei Marin, ne-am iubit atât de mult, că ne-am ars!”, a scris Valeria Monica Benegui, pe o cunoscută rețea de socializare.
Marius Benegui a desfășurat afaceri cu piese auto. În anul 2010, acesta a reușit să intre în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la opt milioane de euro.
Nu este însă prima dată când cei doi se ceartă. În 2013, Marius Benegui a petrecut și o noapte în arest după ce femeia de 45 de ani, din Argeș, a sunat la Poliție și a anunțat că ar fi fost tâlhărită de patronul Ralbex. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL