Ultima Ora

Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat: Primele imagini

 | 20 noiembrie 2016, 11:28 | 0 comentarii | 

Vasile Stănescu, soţul interpretei Niculina Stoican, a fost eliberat din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, Secţia exterioară Vânjuleţ. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin, pe 6 octombrie, însă bărbatul trimis în judecată, alături de Genică Boerică şi alte 10 persoane, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, a mai rămas câteva zile după gratii, pentru a vedea dacă hotărârea va fi contestată.

Semnatura eletronica CertDigital

”Admite cererea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului. Cu drept de contestaţie”, a stabilit instanța.

Vasile Stănescu a ajuns în arest în luna ianuarie a anului 2014, când Înalta Curte de Casație și justiție a României a respins ca nefondate recursurile formulate de inculpaţi.

Soţul cântăreţei a primit şase ani de închisoare. Potrivit informaţiilor din rechizitoriu, în perioada iunie 2001 – iunie 2003, în diverse forme de participaţie penală şi prin folosirea de mijloace frauduloase, inculpaţii ar fi solicitat şi obţinut de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj suma de 13,6 milioane de lei.

Îndrăgita interpretă Niculina Stoican a postat deja, pe Facebook, fotografii cu soțul său, alături de mesajul ”Toate la timpul lor!!! Asta-i viața,asta-i lumea”, reușind să primească sute de aprecieri.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL