Ultima Ora

Starea Primăriei Târgu-Jiu la momentul preluării de către Romanescu, discutată în BPL-ul PNL!

 | 07 august 2017, 13:30 | 3 comentarii | 

În cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL, aflată acum în desfășurare la Târgu-Jiu, se discută despre situația politică actuală din municipiu dar, și despre starea Primăriei Târgu-Jiu, la preluarea mandatului de către noul primar liberal Marcel Romanescu. Liderul PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu va explica, în fața conducerii centrale, potrivit ordinii de zi a BPN-ului, și o sinteză a problematicii existente la nivelul localității, în timp ce deputatul Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, va prezenta problemele existente în județ și modalitățile de rezolvare ale acestora. Este prima dată când conducerea centrală a PNL organizează o astfel de ședință în județul Gorj, asta urmare a rezultatelor pozitive obținute de liberali la scrutinul parțial din această vară.

Semnatura eletronica CertDigital

 

Loading...
Articole asemanatoare3 comentarii in “Starea Primăriei Târgu-Jiu la momentul preluării de către Romanescu, discutată în BPL-ul PNL!

  1. ASTIA CAND NU AU CE FACE SE SCARPINA IN CAP PE INVERS.NU AU NICIUN MERIT PENTRU ALEGEREA LUI MARCEL ROMANESCU, PENTRU CA BAIATUL, SINGUR SI-A CASTIGAT FOTOLIUL DE PRIMAR, PRIN MUNCA SI PERSEVERENTA SA.DIMPOTIVA, SMENARUL DE DAN VALCEANU SI CLOACA LUI DE LA GORJ I-AU PUS BAIATULUI NUMAI PEDICI.SI NU DE ACUM, CI INCA DE LA INCEPUT, CAND
    M. ROMANESCU A INTRAT IN PNL.ASADAR EI VIN SI PLEACA, IAR PROBLEMELE ORASULUI RAMAN TOT IN CARCA ACTUALULUI PRIMAR, ASTIA VENIND MAI MULT SA-L INCURCE.ASISDEREA SI IN SITUATIA JUDETULUI.ASA CA SA NE LASE IN PACE, IN DURERILE NOASTRE SI SA-SI VADA DE DRUM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL