Ultima Ora

Surpriza Pandurilor

 | 15 mai 2017, 22:47 | 0 comentarii | 

Pandurii a învins-o pe Concordia Chiajna cu 3-2, în ultimul meci din runda a zecea a play-out-ului, la capătul unei partide cu o desfășurare de scor nebănuită.

Semnatura eletronica CertDigital

Concordia Chiajna a deschis scorul după doar șase minute, prin Ovidiu Herea, care și-a învins fosta echipă cu un șut plasat din interiorul careului.

Soarta meciului avea să se schimbe însă drastic după pauză datorită inspirației lui Flavius Stoican, care i-a trimis în teren pe Paul Batin și pe tânărul Yasin Hamed.

Batin a egalat în minutul 65, învingându-l pe Bălgrădean din careu după centrarea perfectă a lui Erico.

Tânărul Yasin Hamed (18 ani) a dus-o pe Pandurii în avantaj în minutul 75, reluând în poartă centrarea perfectă a lui Negoiță.

Valentin Munteanu a restabilit egalitatea în minutul 90, marcând în urma unui voleu magistral de la 14 metri.

Gorjenii au dat lovitura în minutul 94, după un atac prelungit al echipei lui Flavius Stoican. Batin a împins mingea în poartă după un ricoșeu fericit, iar gorjenii obțin victoria care le menține vii șansele de supraviețuire.

Grație victoriei, Pandurii a acumulat 20 puncte și s-a apropiat la doar trei puncte de Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara, ambele echipe cu care se luptă pentru locul de baraj având în acest moment 23 de puncte. (A.C.)

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL