Ultima Ora

Un nou cetățean de onoare pentru Târgu Jiu

 | 30 septembrie 2016, 20:37 | 0 comentarii | 

Comunicat PNL Gorj:

Semnatura eletronica CertDigital

„REF: Consilierii municipali ai PNL au inițiat un proiect de hotărâre pentru conferirea titlului de ”cetățean de onoare al municipiului Tg-Jiu” pentru Denisa Tîlvescu, multiplă campioană națională, europeană și mondială la canotaj.

Denisa Tîlvescu este din Târgu Jiu și este multiplă campioană, obținând, din anul 2011 până în prezent, peste 25 de medalii de aur, argint și una de bronz, la Campionatele Naționale, Balcanice, Europene și Mondiale de Canotaj.
În anul 2014, a obținut medalia de aur la Olimpiada de Tineret Nanjing, proba 2 rame, în 2013, a obținut 4 medalii de aur la Campionatul Național de Juniori, 2 medalii de aur la Campionatul Balcanic de Juniori, 2 medalii de aur la Campionatul European de Juniori, o medalie de aur la Campionatul Mondial de Juniori (8 rame cu cârmaci) și încă o medalie de aur la Campionatul Mondial de Juniori, proba 2 rame. În anul 2016, Denisa Tîlvescu a făcut parte, ca rezervă, din lotul olimpic al României, la jocurile de la Rio și a obținut locul I la Campionatul Național de Seniori – 4 rame și locul II la cel de tineret, proba 2 rame.
Pentru efortul său de a contribui la prestanța sportului românesc peste hotare, Denisa Tîlvescu merită toată aprecierea noastră, motiv pentru care consilierii municipali ai PNL au inițiat un proiect de hotărâre prin care solicită conferirea titlului de ”Cetățean de onoare al municipiului Tg-Jiu” pentru campioana la canotaj.
Inițiativa consilierilor liberali este susținută și de alți consilieri locali”.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL