Ultima Ora

Foto:Un șofer din Gorj, adormit la volan, a produs un accident grav la Cluj! Basistul unei trupe clujene a decedat în urma impactului

 | 20 mai 2017, 23:16 | 0 comentarii | 

Potrivit ziarulclujean.ro, accidentul s-a petrecut în această dimineață în localitatea clujeană Negreni. Membrii trupei FUNKorporation opriseră în afara părții carosabile, într-o parcare, iar la câteva secunde după ce au coborât  din microbuz s-a produs tragedia. Șoferul unei camionete, de loc din Gorj, ar fi adormit la volan, iar autovehiculul a ieșit de pe șosea, l-a accidentat mortal pe basist și l-a rănit pe un coleg de-al lui. Corpul lui Szanto Lorand a fost proiectat în albia unui râu, la aproximativ 20 de metri de locul impactului.

Semnatura eletronica CertDigital

,,Primele concluzii arată că șoferul vinovat de decesul basistului, un bărbat de 46 de ani din județul Gorj, ar fi adormit la volan. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare, iar după accident camionul s-a oprit la o distanță considerabilă. În urma impactului puternic, trupul lui Szanto Lorand a fost proiectat aproximativ 20 de metri. În râu l-au găsit medicii de la ambulanță, mort”, relatează jurnaliștii de la publicația clujeană.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Șoferul vinovat de accident a fost dus la audieri, la fel și membrii trupei care au scăpat cu viață sau fără răni din accident. În cadrul anchetei vor fi folosite imaginile suprinse de camerele video din zonă.

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL