Ultima Ora

UPDATE: Prezentarea programului ”Start – Up Nation România” are loc joi la ora 15:30

 | 03 mai 2017, 13:23 | 0 comentarii | 

Consiliul Județean Gorj anunță că joi, 04.05.2017, ora 15:00, la sediul Complexului Studențesc Debarcader din Tg Jiu, în sala de conferințe a Facultății de Științe Medicale și Comportamentale a ”Universității Constantin Brâncuși”,  are loc sesiunea de promovare a Programului ”Start-up nation Romania”. La eveniment vor participa: Harry-Ilan Laufer – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Adrian Mlădinoiu Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Radu Ghinea Directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperații Craiova, reprezentanți ai autorităților publice locale.

Semnatura eletronica CertDigital

Programul ”Start-up Nation Romania” a fost aprobat prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii și se adresează tinerilor cetățeni români, cu vârsta minimă de 18 ani, care vor să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat. Bugetul total al programului este de 1.713.798.000 lei și este finanțat de la bugetul statului și din fonduri europene.

Programul ”Start-up Nation Romania” are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale star-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitarea accesului acestora la finanțare.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL