Ultima Ora

Urmărire pe străzile din Țicleni

 | 14 februarie 2018, 12:20 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bâlteni, a pus în alertă, azi-noapte,  mai multe echipaje de Poliție. Desi nu avea permis de conducere, acesta s-a urcat la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, în satul Peșteana-Jiu. La Țicleni, agenții de la Rutieră au încercat să-l oprească, însă a refuzat să respecte semnalele oamenilor legii. Daniel Florian Papuc a fost urmărit pe Aleea Fabrica de Pâine, din localitate.

Semnatura eletronica CertDigital

La data de 14 februarie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Țicleni au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Drumul  Județean 675 Ţicleni, din direcţia Peşteana-Jiu către Târgu-Cărbuneşti. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea sa, pe raza orașului Țicleni, autovehiculul fiind găsit abandonat.

 Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că autoturismul era condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bâlteni, persoană care nu figurează în bazele de date ca având permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul este cercetat în libertate.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL