Ultima Ora

URMĂRIT INTERNAȚIONAL, PRINS ”LA SAPĂ”

 | 10 august 2017, 11:10 | 0 comentarii | 

Un bărbat din Târgu-Jiu, care era dat în urmărire la nivel internațional după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie, a fost prins de polițiști pe raza județului Gorj, în Munții Parâng, în apropierea localității Bumbești-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

La data de 09 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului de Operațiuni Speciale Gorj, au identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, dat în urmărire la nivel național și internațional, în zona muntoasă Muntele Argile, în punctul cunoscut sub denumirea «La Sapă», pe raza județului Gorj. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Condamnă inculpatul Bălăşin Dumitru, la pedeapsa de 6 luni închisoare. Revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 6 luni închisoare, aplicată anterior inculpatului, pe care o cumulează cu pedeapsa stabilită în cauza de faţă, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa de 1 an închisoare, în regim privativ de libertate. Respinge cererea reprezentantului legal al persoanelor vătămate privind acordarea despăgubirilor reprezentând pensia restantă. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a stabilit Judecătoria Târgu-Jiu.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL