Ultima Ora

Verificările polițiștilor la adresa pădurarului acuzat de furt de lemne s-au finalizat!

 | 03 aprilie 2017, 13:40 | 1 coment | 

Reclamațile unor cetățeni din comuna Peștișani la adresa lui Victor Alin Becheru, pădurar la Ocolul Silvic Târgu-Jiu, acuzat că ar fi furat lemne în ziua de 28 martie în pădurea de la Gureni, nu s-au confirmat, anunță IPJ Gorj! Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, la adresa pădurarului s-au efectuat verificări de către Poliția Peștișani pentru a se constatat dacă lemnele sesizate de cetățeni că ar fi fost furate de Becheru au fost sau nu sustrase de către acesta. ,,Au fost efectuate verificări la adresa pădurarului respectiv, s-a cercetat inclusiv de unde au fost tăiate lemnele găsite în curtea sa, dar reclamațiile nu s-au confirmat. Asta deoarece lemnele erau, de fapt, cota părintelui celui reclamat, și el pădurar”, a spus Andrei Lazăr. În cauză, din acest motiv, nu s-a mai întocmit dosar penal pentru furt.
Reamintim că, mai mulți cetățeni au reclamat, în martie, la poliția din Peștișani că le sunt furate lemne din pădurea care le aparține, unii menționând că pădurarul Becheru s-ar fi făcut vinovat de sustragerea materialului lemnos pe care l-ar cara periodic cu niște mașini modificate. La fața locului, pe 28 martie, s-a prezentat un echipaj al poliției din Peștișani, o cantitate mică de lemne fiind găsită pe proprietatea celui reclamat, dar respectivul a prezentat acte care confirmau că acestea nu au fost furate.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Verificările polițiștilor la adresa pădurarului acuzat de furt de lemne s-au finalizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL