Ultima Ora

Conducerea Pandurii insinuează jocuri de culise

 | 30 mai 2017, 19:04 | 0 comentarii | 

Robert Bălăeț, directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu-Jiu, a insinuat că în play-out există anumite jocuri de culise care influențează rezultatele. Oficialul gorjenilor se declară însă fericit că Pandurii depinde doar de ea în lupta pentru evitarea retrogradării.

Semnatura eletronica CertDigital

„Iată că înainte de ultimul meci, deși eram cotați cu ultima șansă, suntem la mâna noastră. Dacă ne salvăm de la retrogradare, mă simt împlinit, dacă nu, o să fiu satisfăcut că am avut șansa de a cunoaște oameni de caracter! Sunt sigur că și fotbalul o să ne respecte și o să ne dea înapoi ce merităm, indiferent dacă încurcă alte calcule făcute pe sub mese. Eu iubesc fotbalul, nu banii din el și nici alte beneficii pe care le aduce, de aceea am acceptat să vin aici și de aceea mă doare când văd câteodata că este tăvălit, înghesuit și violat la drumul mare”, a spus Bălăeț pentru GSP.

„Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu nu este de acord cu programarea anunţată şi a transmis azi respectarea R.O.A.F., art.11 al.4, şi programarea meciurilor care pot influența lupta pentru evitarea retrogradării din etapa a XIV-a a play-out-ului Ligii I de la ora 18:00, pentru a asigura şanse egale tuturor cluburilor implicate în evitarea retrogradării.

«Solicităm acest lucru deoarece considerăm că trebuie să asigurați tuturor cluburilor implicate în lupta pentru evitarea retrogradării condiții egale și să dovediți imparțialitatea în acest sfârșit de sezon. Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu vă solicită programarea jocurilor de la această oră , pentru ca partida dintre Voluntari șI Concordia Chiajna să se dispute la Voluntari și nu la Pitești, pe teren neutru, L.P.F. favorizând gruparea din Chiajna prin aceasta programare.

Clubul nostru va evolua la Botoșani pentru a încerca să se salveze de la retrogradare, Poli Timișoara la Mediaș, așa încât considerăm normal, moral și imparțial ca partida dintre Voluntari și Concordia Chiajna să se joace pe terenul de la Voluntari.

Înțelegem interesul televiziunilor pentru propria audiență, dar și acestea trebuie să înteleagă O SINGURĂ DATA ÎN CAMPIONAT ȘI ANUME ÎN ULTIMA ETAPĂ, că trebuie să primeze interesul cluburilor și toate trebuie să beneficieze de același tratament. Ne dorim ca deținătorii drepturilor TV să nu intervină în acesta luptă pentru supraviețuire, care trebuie dusă doar pe plan sportiv și numai pe terenul de joc.

În calitate de organizator al competiției vă solicităm să impuneți punctul de vedere al membrilor asociați pe care îi reprezentațI și cărora trebuie să le acordați șanse egale în ultima etapă de campionat.

Vă solicităm ca meciurile F.C. Botoșani-C.S. Pandurii Lignitul Tg- Jiu, Gaz Metan Mediaș-Poli Timișoara și F.C. Voluntari-Concordia Chiajna să se dispute duminica 4 iunie 2017 de la ora 18:00, așa cum este prevăzut în ROAF, art.11 al. 4, pe stadioanele din Botoșani, Mediaș și Voluntari. Dorim imparțialitate din partea LPF și a deținătorilor drepturilor TV. Toate cluburile trebuie să aibă șanse egale în ultima etapă”, se arată în solicitarea transmisă, astăzi, de conducerea clubului Pandurii către LPF.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL